Fysiotherapie

De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt

Klachten waarmee patiënten bij een fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend

Klachten waarmee patiënten bij een fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend. Dit kan variëren van pijnklachten, moeite of beperkingen bij bewegen, krachtsverlies tot ademhalingsproblemen. Klachten kunnen zijn ontstaan tijdens het werk, sporten, door een ongeval of veroudering, na een operatie of spontaan zonder duidelijke oorzaak.

De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt waar mogelijk. Dit kan blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten betreffen. Maar ook patiënten met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart en longen kunnen worden behandeld. De keuze voor het te volgen behandelbeleid zal worden gemaakt naar aanleiding van het intakegesprek en lichamelijk onderzoek en wordt gelijk in het eerste consult met de patiënt besproken.

Specialisaties

Als team Fysiosittard staan wij voor kwalitatief hoogwaardige, evidence based fysiotherapie met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Ons team is dan ook constant in ontwikkeling en wij verbreden en verdiepen onze vakinhoudelijke kennis.

Specialisten

Wij staan voor u klaar

Mil Cals_small

Mil Cals

Olaf Schulte-small

Olaf Schulte

Jeroen Dieteren-small

Jeroen Dieteren

Bennet Kather_small

Bennet Kather

Eugenie Eyck_small

Eugenie Eyck – Haenen

Dorien Pieters-small

Dorien Pieters

Imke Debie_small

Imke Debie

selina-hut-small

Selina Hut

Dorien Lups_small

Dorien Lups

Bas Crombag_small

Bas Crombag

karin1

Karin Bartholet

Meld u aan of bel: +31 (0)46 – 451 3 965