/Sportmassage
Sportmassage 2017-07-24T07:49:45+00:00

Vroomen Sports

Fysiosittard werkt samen met Vroomen Sports. Ook voor (sport)massage kunt u bij Fysiosittard terecht.

Ron Vroomen, eigenaar van Vroomen Sports, is gekwalificeerd  sportmasseur sinds 2006 en is lid van de beroepsvereniging NGS. Naast masseur is Ron ook fitness trainer  en personal trainer.

Massages

Sportmassage is zeker niet alleen voor sporters!

Deze therapievorm kan worden toegepast bij overbelastingsklachten,  spierpijn en ter ontspanning. Klachten kunnen ontstaan tijdens het sporten,  maar bijvoorbeeld ook op het werk (slechte houding en/of repeterende  handelingen) en tijdens het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden.

Het doel van de (sport)massage is ontspanning van de  spieren en afvoeren van afvalstoffen. Dit resulteert in afname van de klachten  en ontspanning van de behandelde spiergroepen.

Verder krijgt u adviezen m.b.t. preventieve maatregelen  zoals het verbeteren van de lichaamshouding, voeding, rekoefeningen en spierversterkende  oefeningen.

Tijden

Massages worden op afspraak ingepland. Om een  afspraak te maken belt u: 06-46394059.

Tarieven

sportmassage

  • Half uur: €  20,-
  • 1 uur :  €  38,50

Massages worden in overleg gepland. Voor de benen (achter-  of voorkant) of rug, nek, schouder massage volstaat een half uur. Voor het hele  lichaam (benen, rug, nek en schouder massage) is een uur nodig.

Vergoeding  sportmassage

Sportmassage wordt op zichzelf maar heel beperkt vergoed.  Vraag bij uw eigen zorgverzekering na of de massage vergoed wordt.

Uw sportmasseur

Ron Vroomen