Fysiosittard Official Supplier Topsport Limburg

//Fysiosittard Official Supplier Topsport Limburg

Fysiosittard Official Supplier Topsport Limburg

Fysiosittard Official Supplier Topsport Limburg
Fysiosittard biedt fysiotherapeutische zorg, vele specialisaties en zorg gericht op verschillende doelgroepen. Er kan telefonisch of via de website direct een afspraak gemaakt worden, ook zonder verwijsbrief. Wanneer er telefonisch contact wordt opgenomen of in de praktijk meldt voor fysiotherapeutische behandeling wordt er direct een afspraak ingepland bij een van de fysiotherapeuten. Waar nodig wordt er een afspraak ingepland bij een gespecialiseerde therapeut al naar gelang de aard van de klachten. Behandeling aan huis is op indicatie mogelijk. Ook kan er voorkeur uitgesproken voor een fysiotherapeut. Fysiosittard garandeert voor een afspraak binnen 5 werkdagen.

Het eerste consult is erop gericht om het klachtenbeeld in kaart te brengen en bestaat uit een intake en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand van deze gegevens wordt een specifiek behandelplan opgesteld en besproken. De gegevens worden direct in de computer verwerkt in een persoonlijk patiëntendossier. Bij iedere behandeling wordt dit dossier aangevuld om zo de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg te waarborgen. Bij afwezigheid van de behandelend fysiotherapeut wordt, bij goedkeuring, de behandeling overgenomen door een collega fysiotherapeut. Fysiosittard heeft twee locaties in Sittard, in de Baandert naast de huisartsen en apotheek en in het Medisch centrum Overhoven – Hoogveld.

Topsportpashouders van Topsport Limburg kunnen bij Fysiosittard terecht voor: – diagnostiek binnen 24 uur – contacten met verschillende specialismen en Sportgeneeskunde (Limburg) door middel van een opgebouwd netwerk – professioneel en verantwoord behandel/ trainingstraject – deskundig advies m.b.t. sporthervatting – terugkoppeling met trainer, begeleider en/of ouders – vanwege ervaring met het werken met topsporters geeft Fysiosittard adviezen, tips en handvatten – middels intake en lichamelijk onderzoek wordt er een individueel en specifiek behandelplan opgesteld en besproken met de betreffende sporter

Fysiosittard hanteert speciaal voor topsportpashouders van Topsport Limburg een regeling en kortingspercentages. In samenspraak met de topsportpashouders wordt er bekeken of er een kortingsregeling gehanteerd kan worden voor behandelingen die buiten de zorgverzekering vallen.

By | 2014-03-27T17:42:11+00:00 februari 10th, 2014|Categories: Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Geef een reactie