Fortuna Sittard en Fysiosittard verlengen samenwerking

//Fortuna Sittard en Fysiosittard verlengen samenwerking

Fortuna Sittard en Fysiosittard verlengen samenwerking

Fysiosittard - contractverlenging - foto 2 juli 2015De samenwerkingsovereenkomst tussen Fortuna Sittard en Fysiosittard is vanwege de uitstekende samenwerking in de afgelopen twee jaren vroegtijdig opengebroken en verlengd met nog eens drie seizoenen. Het dienstenpakket dat Fysiosittard levert is tevens behoorlijk uitgebreid. Daarmee maakt de club een volgende stap in het verhogen van de kwaliteit en het extra faciliteren van de dagelijkse medische zorg aan spelers van zowel het eerste elftal als de Fortuna Sittard Academy.

Technisch manager Charly Chudik is bijzonder tevreden met verlengde samenwerking: “De afgelopen twee jaar is er op fantastische wijze samengewerkt met de professionals van Fysiosittard onder leiding van Jeroen Dieteren. Vanaf het eerste moment was er wederzijds vertrouwen en zo ontstond er steeds meer chemie in onze samenwerking. We delen de ambitie om de kwaliteit van de zorg aan onze topsporters te verhogen en steeds meer maatwerk te kunnen leveren. Samen hebben we daarom een stip op de horizon gezet waar we uiteindelijk naartoe
willen en we zijn bijzonder positief gestemd om samen als echte partners onze doelen te bereiken”.

Sinds dit seizoen is Jeroen Dieteren niet meer alleen als fysiothepeut vanuit Fysiosittard verbonden aan Fortuna Sittard. Als Hoofd Medische Zaken zal hij als aanspreekpunt fungeren voor spelers en de andere fysiotherapeuten. Jeroen licht toe: “In mijn nieuwe rol denk ik mee over zaken als trainingsplanning, de belasting van spelers en hersteltrainingen. Maar ik verzorg ook de algemene warming-up tijdens trainingen en de revalidatietrainingen
van geblesseerde spelers. Dat kan omdat ik nu nog meer op de club aanwezig ben. Dat maakt het makkelijker om een klik te krijgen met de jongens, waardoor je je werk nog beter kunt doen.”

Jeroen is blij met de nieuwe samenwerking voor drie jaar: “Het is tot nu toe nog altijd gelukt om ons te opzichte van het voorgaande jaar te verbeteren in onze zorg naar de spelers. Die lijn willen we vasthouden. Dat we nu voor drie jaar de samenwerking zijn aangegaan geeft aan beide partijen een goed gevoel hebben overgehouden aan de samenwerking tot nu toe en dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Zo kunnen we hetgeen we tot nu toe bereikt hebben borgen en de goede lijn doortrekken.”

Fysiosittard biedt fysiotherapeutische zorg, vele specialisaties en zorg gericht op verschillende doelgroepen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak (ook zonder verwijsbrief) kunt u terecht op www.fysiosittard.nl of bellen naar 046 – 451 39 65.

Fysiosittard - contractverlenging - foto 3 juli 2015

By | 2017-07-24T07:49:46+00:00 september 8th, 2015|Categories: Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Geef een reactie