Sportmassage

Onze samenwerking met Vroomen Sports

Ook voor (sport)massages kunt u bij Fysiosittard terecht.

Massages

Ron Vroomen, eigenaar van Vroomen Sports, is gekwalificeerd sportmasseur sinds 2006 en is lid van de beroepsvereniging NGS. Naast masseur is Ron ook fitness trainer en personal trainer.

Deze therapievorm kan worden toegepast bij overbelastingsklachten, spierpijn en ter ontspanning. Klachten kunnen ontstaan tijdens het sporten, maar bijvoorbeeld ook op het werk (slechte houding en/of repeterende handelingen) en tijdens het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden. Het doel van de (sport)massage is ontspanning van de spieren en afvoeren van afvalstoffen. Dit resulteert in afname van de klachten en ontspanning van de behandelde spiergroepen.

Verder krijgt u adviezen m.b.t. preventieve maatregelen zoals het verbeteren van de lichaamshouding, voeding, rekoefeningen en spierversterkende oefeningen.

Een sportmassage is zeker niet alleen voor sporters!

Tijden

Massages worden op afspraak ingepland. Maak een afspraak via onze contactpagina.

Tarieven

30 min: € 22,50
45 min: € 32,50
60 min: € 42,50
90 min: € 62,50

Massages worden in overleg gepland. Voor de benen (achter- of voorkant) of rug, nek, schouder massage volstaat een half uur. Voor het hele lichaam (benen, rug, nek en schouder massage) is een uur nodig.

Vergoeding sportmassage

Sportmassage wordt op zichzelf maar heel beperkt vergoed. Vraag bij uw eigen zorgverzekering na of de massage vergoed wordt.

Neem contact op of bel: +31 (0)46 – 451 3 965