Sport spreekuur (DVO)

Sport spreekuur

Als Fysiosittard willen we jullie, de leden van DVO, ook in deze tijd blijven begeleiden en adviseren bij het herstel van opgelopen blessures. Door de huidige regelgeving omtrent Corona kunnen we dit voorlopig niet op de club doen op de bekende dinsdagavond van 18:45u tot 20:15u. We bieden echter de mogelijkheid voor leden om bij blessures een afspraak te maken voor een screening op de praktijklocatie van Fysiosittard.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze screening beoordelen we de blessure: De aard en ernst van het letsel of overbelasting, de prognose van herstel en het te volgen beleid. Indien nodig kan fysiotherapie opgestart worden of zal, indien nodig, verwezen worden naar de huisarts. Maar gelukkig zullen ook vele “pijntjes” met gerichte adviezen verholpen kunnen worden.

Wanneer

Dit gratis sportspreekuur voor leden vindt plaats op maandag van 19:00u-20:00u. Mochten jullie hiervan gebruik willen maken, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Zo kunnen wij de planning in goede banen leiden en ervoor zorgen dat we ook binnen onze praktijk voldoen aan de regelgeving van het RIVM.

Locatie

Fysiosittard
Henri Weltersstraat 72
6136KE Sittard
Tel: 046 – 451 39 65
E-mail: info@fysiosittard.nl

Neem contact op of bel: +31 (0)46 – 451 3 965